Ask the Expert

Unable to access Web site since implementing router

I have a D-Link wireless router. I run a Web site from my PC. Since I have changed my USB modem to the D-Link wireless router, I can't access my Web site. I keep getting the router login screen. I have set up port forwarding so my internal IP address has the needed ports, i.e 80,110,25 etc but to no joy. I can access the Internet no problem I just can't seem to get to my site. The router does not have the facility to change its port to another as my old sparcom did. Do you have any ideas?

Requires Free Membership to View

I don't have a D-Link, so I can't provide detailed instructions. You could try turning off remote administration -- remote access to your router's admin pages from the public Internet. Then, test it from a Web browser on the Internet, rather than from a computer on your local intranet. Otherwise, it sounds like it should work.

This was first published in June 2004

There are Comments. Add yours.

 
TIP: Want to include a code block in your comment? Use <pre> or <code> tags around the desired text. Ex: <code>insert code</code>

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
Sort by: OldestNewest

Forgot Password?

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an email containing your password.

Your password has been sent to: