Ask the Expert

Why can't my VAIO notebook running PWS 5.0 with W2k find itself?

Suddenly, my VAIO notebook running PWS 5.0 w/Win2000 cannot 'find itself' - when opening up IIS Admin I get Error 3, Cannot Find System Specified (shows correct peer/computer name though). Selecting Action|Connect and typing in computer name also fails. I checked both Action|hosts and lmhost files, tinkered w/both, but still no results. W3SVC (and FTPSVC) services also do not start - get same error message - checked LM/ entries in registry; verified metabase.bin; everything checks out. Technet & event viewer redirect to MS site useless. How can I fix this? Help! Thank you!

    Requires Free Membership to View

Since the Web and FTP services don't start, it sounds like IIS has become corrupted. The best I can suggest is to reinstall the software, and then to re-apply the latest service packs and hotfixes. Good luck.

This was first published in October 2001

There are Comments. Add yours.

 
TIP: Want to include a code block in your comment? Use <pre> or <code> tags around the desired text. Ex: <code>insert code</code>

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
Sort by: OldestNewest

Forgot Password?

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an email containing your password.

Your password has been sent to: