Tip

Problem with Internet Explorer 6.0 and SSL

This tip was submitted to the SearchWin2000.com tip exchange by member Richard Orban. Please let other users know how useful it is by rating it below.


After Internet Explorer 6.0/SP1 suddenly stopped accessing secure Web sites (https://), and many hours of research and telephone support, I discovered that Norton Personal Firewall subscription had expired. This blocked all access to SSL sites -- including renewing the subscription on the Symantec.com Web site! Uninstalling the firewall solved the problem.

    Requires Free Membership to View

This was first published in April 2003

There are Comments. Add yours.

 
TIP: Want to include a code block in your comment? Use <pre> or <code> tags around the desired text. Ex: <code>insert code</code>

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
Sort by: OldestNewest

Forgot Password?

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an email containing your password.

Your password has been sent to:

Disclaimer: Our Tips Exchange is a forum for you to share technical advice and expertise with your peers and to learn from other enterprise IT professionals. TechTarget provides the infrastructure to facilitate this sharing of information. However, we cannot guarantee the accuracy or validity of the material submitted. You agree that your use of the Ask The Expert services and your reliance on any questions, answers, information or other materials received through this Web site is at your own risk.